Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Billige ungdomsrejser – 5 gode tips!

Billige ungdomsrejser: Ok, dig og vennerne er helt klar til at tage en uge sydpå til sommer og fyre den af max af! MEN, der er lavvande i kassen, der er ikke råd til den helt rigtige partydestination og i er ikke helt sikre på om alle kan komme med?!

Lyder det bekendt? Så frygt ikke, Farsentours.dk kommer her med 5 gode tips til, hvordan i kan komme afsted på en fed ungdomsrejse til sydens fede festdestinationer – Lloret de Mar, Sunny Beach, Alanya eller Hersonissos mv.!

Billige ungdomsrejser - 5 gode tips
Billige ungdomsrejser – 5 gode tips

1) Book tidligt ⛅
Det første tip er noget så simpelt som at booke Jeres rejse tidligt! Hvis i er tidligt ude, og her snakker vi et halvt år i forvejen mindst, er der store rabatter at hente! I kan spare typisk spare 25-40% på jeres næste ungdomsrejse ved at være tidligt ude!

Tjek f.eks. denne artikel der har en oversigt over en lang række gode tilbud på rejser til sydens party destinationer netop nu!

2) Gør-det-selv ungdomsrejser ⛅
Et andet godt tip, som vi selv har gjort brug af mange gange er at “gøre-set-selv”. Med det mener vi at du ikke går igennem de normale ungdomsrejsebureauer, men at du selv bestiller fly og hotel til partydestinationen og på den måde sikrer dig en plads i solen sammen med vennerne. Der er et par store fordele ved at arrangere din egen gør-det-selv ungdomsrejse, herunder at du kan tage en længere ungdomsferie en de normale 7 dage og at når de normale ungdomsrejse-selskaber melder udsolgt, kan du stadig komme afsted!

Vigtigst af alt, du kan faktisk tit komme billigere afsted end hvis du booker via de normale ungdomsrejseselskaber. Vi har tit brugt Sunweb.dk og kan varmt anbefale dem. Du kan læse mere om gør-det-selv ungdomsrejser på dette link.

3) Rejs i august ⛅
At rejse uden for højsæsonen er en no-brainer! Men at rejse på ungdomsrejse i august er faktisk det perfekte tidspunkt, hvis i spørger os! I kommer nemlig stadig afsted imens der er super meget gang i alle festdestinationerne i syden, de fleste skoler og uddannelsesinstutioner holder stadig lukket (især i resten af Europa) og vigtigst af alt, i kan spare op til 50%!!!

Vi samlede sidste år en oversigt over nogle af de skarpe ungdomsrejsetilbud man kunne få i august. Det samme kommer til at gøre sig gældende i år, så læs med her.

“Vi tager altid afsted til syden i august, priserne er lavere, festerne federe og vejret bedre!” – Finn og hans 3 bedste venner

4) Afbudsrejser/last minute ungdomsrejser ⛅
En anden oplagt mulighed er selvfølgelig at vente til sidste minut før du/i bestiller! Her er igen MANGE penge at spare især, hvis sommeren i Danmark er god (så er udvalget også større!). Men det er samtidig en stor risiko, da man ikke ved, hvor mange pladser der er tilbage, hvor turen evt. kommer til at gå hen, hvornår man kan komme afsted og ikke mindst hvor meget man egentlig sparer.

Når det er sagt, så er der altid gode ungdomsrejse tilbud at hente hos alle rejsebureauerne såsom Ung Rejs, DUF og tidligere nævnte Sunweb.dk.

Læs mere om last minute ungdomsrejser og billige afbudsrejser i denne artikel.

5) Køb på afbetaling ⛅
Udover den åbenlyse mulighed at spørge dine forældre om de vil betale, er en sidste mulighed (og ikke en vi generelt opfordrer til) at købe din rejse på afbetaling. Nogle af ungdomsrejse-bureauerne tilbyder at du køber rejsen tidligt så kan du betale med månedlige afdrag. Sidste udvej er at optage et kviklån hos f.eks. Ferratum.dk – men vi ville nok gøre brug af et af vores andre tips før vi overhoved overvejede denne “sidste udvej” for at feste med vennerne i syden! 🙂

Billige ungdomsrejser med store rabatter
Billige ungdomsrejser med store rabatter
Hvis knapper
Gem knapper