Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

DUF – Dansk Ungdomsferie: Nyt rejsemål, nyt katalog og gode tilbud

Så skete det, DUF Rejser har annonceret deres nyeste rejsemål for 2015 nemlig Hersonissos på Kreta! Her hos Farsentours.dk er vi vilde med Kreta og har selv besøgt Hersonissos flere gange. Vi kan derfor 100% garantere at du får en fed ungdomsferie hvis du vælger Grækenland som dit og vennernes rejsemål for 2015.

Star Beach er stedet hvor det sker og vi er især helt vilde med beach klubben Star Beach og deres Recovery events. Vi har også fået fat i en video via DUF’s Facebook side der vist taler for sig selv – tjek den ud længere nede på siden og læs mere om Hersonissos her.

Star Beach Recovery - Hersonissos Kreta
Star Beach Recovery – Hersonissos Kreta

DUF Rejser har dog gang i en masse og har også netop lanceret to kanontilbud på rejser til Sunny Beach og Golden Sands, du kan lige nu komme afsted i højsæsonen (uge 27, 28, 29 eller 30) for kun 2.999,- inkl. fly og hotel! Læs mere om DUF Rejser her.

DUF - Dansk Ungdomsferie tilbud til Sunny Beach og Golden Sands
DUF – Dansk Ungdomsferie tilbud til Sunny Beach og Golden Sands

Sidst men ikke mindst så er DUF Rejser også på gaden med deres ungdomsferie katalog for sommeren 2015. Det er selvfølgelig udgivet digitalt og kan læses lige her – Enjoy 🙂 :

Star Beach Video:

Hvis knapper
Gem knapper