Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Ferier for unge – 9 gode tips til din næste ungdomsferie!

Skal dig og vennerne på ungdomsferie i 2015? Så bør du uden tøven bruge et par minutter på at læse denne artikel.

I kraft af Farsentours.dk’s mange års erfaringer som både arrangører og rejsende har vi samlet 9 gode tips som kan gøre din næste fest-ferie endnu bedre! Here goes :-):

  1. Rejsens pris – selve rejsen er kun en lille del af hvad du kommer til at bruge på din ungdomsferie! Farsentours.dk estimerer at kun 40-50% af hvad du kommer til at bruge på din ferie er betalt hjemmefra! Udover rejsen skal du nemlig regne med at bruge en del penge på byture og fede oplevelser – pengene til sprut og fede fester løber altså hurtigt op, så husk kreditkortet!
  2. Guides – der er professionelle guides på alle rejsemål når du rejser med selskaber som Viby Travel og DUF rejser. Guidesne sørger udover en fed fest og arrangementer bl.a. sikkerheden – du har altid nogen at henvende dig til.
  3. Fed fest – der er garanti for en fed fest til den lyse morgen på alle rejsemål! Så vær ikke bekymkret hvadenten dig og vennerne skal til Sunny Beach, Lloret de Mar eller Alanya. På alle rejsemål er i sikret en actionpacked party-ferie!
  4. Rejseforsikring – det er rart ikke at skulle tænke for meget over tingene, hvis uheldet er ude eller din baggage bliver væk eller er forsinket… Overvej derfor at tegne en rejseforsikring, for at få den billigste rejseforsikring kan vi anbefale Findforsikring.dk, hvor du kan spare op til 30% på din rejseforsikring!
  5. Mad – maden er sjældent noget at råbe hurra for på de fleste ungdomsrejsemål. Regn med at din ferie står i fast-foodens tegn. Dog kan du være heldig finde en god restaurant – f.eks. kan vi i Ayia Napa varmt anbefale restauranten Hokkaido!
  6. Tyveri – der er mange hustlere på gaderne på de populære ungdomsrejsemål, hvadenten det er lommetyve eller trick tyve så tænk dig godt om og tag vare på dine penge mv.
  7. Rejseform – bus og flyrejser har hver deres fordele og ulemper eller charme! Med fly kommer du hurtigt frem til destinationen og kan starte med at feste igennem med det samme. I en bus kan du starte festen med det samme og derudover kan du lære en masse nye mennesker at kende på turen – dog kan en bustur ned igennem Europa godt trække tænder ud! ☺
  8. Pakker – overvej seriøst at købe en af ungdomrejseselskabernes pakker hjemmefra da du både sparer mange penge og er sikker på at komme med til de fedeste fester. Hos Farsentours.dk kan vi varmt anbefale både VIP og party pakkerne fra bl.a. Ung Rejs og Uptours.
  9. Hotel – overvej at betale lidt ekstra for et centralt og lidt bedre hotel hvis dig og vennerne gerne vil have kort hjem fra byen, kort til f.eks. skilifter og vil sove godt! Derudover er faciliterne og kvaliteten på et 3 eller 4 stjernet ungdomshotel altid lidt bedre og det bliver du glad for i længden!

Udover ovenstående 10 tips er det selvfølgelig super vigtigt at du pakker de helt rigtige ting til din ferie, se vores guide på denne side for et overblik over 5 ting du absolut ikke må glemme!

Ferier for unge – 9 gode tips til din næste ungdomsferie!
Ferier for unge – 9 gode tips til din næste ungdomsferie!
Hvis knapper
Gem knapper