Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Rejser for unge, men ikke med Ung Rejs, Uptours eller DUF Rejser?

Rejser for unge: Sommersæsonen 2017 nærmer sig og dig og vennerne er sikkert i gang med at finde ud af, hvor årets ungdomsferie skal gå hen! Vi ved at der er en masse unge derude, der godt kan lide at arrangere hele ferien selv inkl. de små detaljer og have lidt mere “fleksibilitet” ift. fester, udflugter mv.

Rejser for Unge - Stranden i Alanya, Tyrkiet
Rejser for Unge – Stranden i Alanya, Tyrkiet

Her hos Farsentours.dk skal vi ikke gøre os til dommere over de forskellige ungdomsrejsebureauer og jeres oplevelser med dem og vi har selv haft rigtig mange gode ferier med både Ung Rejs, Uptours og DUF Rejser. Men da vi fik en email fra Peter, der spurgte os om følgende, synes vi det var på sin plads med en kort artikel om, hvordan man arrangerer rejser for unge når det ikke skal være med de traditionelle ungdomsrejsebureauer:

“Hej Farsentours, jeg vil gerne have jeres anbefaling af nogle fede rejsemål for unge mennesker der gerne vil have lidt sol og gang i den, men ikke gider tage med f.eks. Ung Rejs?” Mvh. Peter

Ift. destinationer, så kan det klart anbefales ikke at tage til de “klassiske” ungdomsrejsemål. Derved render i heller ikke ind i horder af danske unge, f.eks. er Ayia Napa super populært blandt svenskere og andre nationaliteter! Derfor vil vores anbefaling umiddelbart være at tage til f.eks.:

Ift. at bestille og booke rejsen så tjek vores artikel om gør-det-selv ungdomsrejser her. Og ellers er den generelle anbefaling at leje en lejlighed f.eks. via AirBnb og så finde nogle billige flybilletter via f.eks. Tripsta.dk. Et godt alternativ, som vi her hos Farsentours.dk har brugt en del gange er Sunweb.dk, der har nogle super billige pakkerejser til de fleste partydestinationer i syden. De har også mange lejligheder der egner sig til unge. De har bl.a. nogle super gode lejlighedshoteller i Hersonissos, som vi varmt kan anbefale! (især Indigo-Inn er fedt!)

Rejser for unge - Skumfest på diskotek Ice i Ayia Napa
Rejser for unge – Skumfest på diskotek Ice i Ayia Napa

Hvis I vil til en af de lidt mere kendte party destinationer, så kan Alanya i Tyrkiet også varmt anbefales, det er lige er en smule mere afdæmpet end f.eks. Magaluf eller Sunny Beach men stadig med masser af sol, sommer og fest! Og hvis du ikke vil bor i selve Alanya så overvej byen Side, der ligger en times kørsel derfra! Her er der også masser af barer og unge mennesker!

Rejser for unge - Side, Tyrkiet
Rejser for unge – Side, Tyrkiet

I Alanya er der masser af diskoteker, druk og unge mennesker, samtidig er der rigtig stabilt sommervejr. Nogle af de barer og diskoteker vi kan anbefale er Latino Club og Robin Hood (se videoer herunder), The Doors har rigtig mange søde svenske og norske piger 🙂 og Murphy´s er klart et hit, hvis i er til hårdere elektronisk musik. Farsentours.dk’s favorit bar er dog stadig Crazy Horse, hvor der næsten kun er danske unge – det er bare et super fedt sted! Derudover kan I fra Alanya også tage på alle mulige sjove ture, f.eks. rafting eller vildsvine jagt!


Latino Club, Alanya Tyrkiet!

Robin Hood, Alanya Tyrkiet!

Hvis knapper
Gem knapper