Billige afbudsrejser!Kanon tilbud til sommerens bedste party destinationer!

Ferie for unge – de hotteste rejsemål!

Hvad er de hotteste ferie destinationer for unge? Der er mange muligheder når dig og vennerne vil på ferie og give den max gas og det kan virke uoverskueligt at finde den helt rigtige destination. Hvor tager andre unge hen på ferie, hvad er de hotteste rejsemål netop nu og hvor får i mest for pengene?

Ferie for unge - De hotteste rejsemål
Ferie for unge – De hotteste rejsemål

Sommersæsonen er ved at være overstået for i år og tusindvis af danske unge har været i syden på ferie! Dermed er det dog ikke slut med Farsentours.dks passion for ungdomsrejser. Derfor har vi lavet denne oversigt over vores guides til både destinationer og de fedeste rejsemål. Så når i om et par måneder begynder at tænke på sommer og sol og næste sæson, så læs nedenstående artikler der giver Jer et godt overblik over mulighederne for en fed ungdomsrejse:

OVERSIGT OVER ALLE DE HOTTESTE UNGDOMSREJSEMÅL I SYDEN
Vores oversigt over alle de hotteste party destinationer i syden inkl. links til dybdegående beskrivelser af alle destinationer, herunder Hersonissos, Magaluf og Sunny Beach. Hvis I er i tvivl om hvor i skal hen, så start her!

UNGDOMSREJSER 2019 – GODE TILBUD TIL SYDENS SOL OG SOMMER
En oversigt med udgangspunkt i nogle af Sunwebs (en af vores foretrukne gør-det-selv ungdomsrejse sites) gode tilbud til sydens sommer og sol, hvor du kan komme afsted for helt ned til under 1.500-2.000 kr. for en uge til nogle af de hotteste partydestinationer (endda med all inclusive på nogle hoteller!) – læs mere her.

BILLIGE GØR DET SELV UNGDOMSREJSER
Denne guide viser dig, hvordan du kan komme på en billig ungdomsrejser? Hvis der er lidt lavvande på bankkontoen og du stadig gerne vil på ungdomsferie til f.eks. Magaluf, Alanya eller Sunny Beach, så læs denne artikel.

TOP 3 UNGDOMSFERIE DESTINATIONER – SOMMEREN 2019
En opdateret “Top 3” over hvad vi her på Farsentours.dk spår til at blive de fedeste og vildeste party destinationer til næste sommer! Med vores mange års “erfaring” kan vi garantere at disse 3 ungdomsrejsemål bliver et hit i 2019! Tjek artiklen her.

UNGDOMSREJSER 2018 – TOP 3 FERIESTEDER (SOMMER)
2018 udgaven af vores top 3 over de fedeste og vildeste party destinationer. Til sommersæsonen 2018 er der to nye destinationer at finde på listen! Læs mere om dem her.

TOP 3 UNGDOMSREJSE DESTINATIONER – SOMMEREN 2017
Hos Farsentours.dk laver vi hvert år en top 3 over de fedeste og vildeste party destinationer. Til sommersæsonen 2017 har vi valgt et par gengangere, men som noget nyt inkluderede vi også en jokerdestination! Læs mere her.

TOP 3 UNGDOMSREJSE DESTINATIONER – SOMMEREN 2016
Ligesom ovenstående en top 3 over de fedeste party destinationer. Disse rejsemål holder stadig den dag i dag inkl. Alanya i Tyrkiet, så bestemt værd at bruge 10 minutter på. Læs 2016 top 3en her.

TOP 3 UNGDOMSREJSE DESTINATIONER – SOMMEREN 2015
En af vores mest besøgte guides gennem tiderne og disse ungdomsrejse destinationer holder stadig! Tjek dem her.

REJSER FOR UNGE, MEN IKKE MED UNG REJS, UPTOURS ELLER DUF REJSER?
Du bør også tjekke vores guide omkring, hvordan du kommer afsted på en fed ungdomsrejse selvom du ikke booker med de kendte ungdomsrejsebureauer (Ung rejs, DUF Rejser, Uptours). Se hvordan her.

Hvis dig og vennerne ikke kan vente til næste sommer og gerne vil på en ferie for unge over vinteren, så overvej en ski ungdomsrejse eller en storby fest ferie!

Hvis knapper
Gem knapper